Mathilde Skovsen

Her skal i møde en af mine nyeste fotovenner. Det er superseje og vildt dygtige Mathilde Skovsen, som jeg lærte, at kende på en workshop hos FotoJohn i Hundslund. Mathilde skriver om sig selv således:

Jeg hedder Mathilde skovsen er 44 år og uddannet frisør. Min interesse ligger indenfor film, foto, model og teater. Jeg startede for omkring 6 år siden.

Billedet taget af Peter Riisberg Jensen

Jeg har medvirket i reklamefilm, kortfilm, reklamebilleder og teater. Jeg elsker, at stå både foran kameraet eller på en scene. Men er begyndt, at få Interesse i og være bag ved kameraet nu, og jeg syntes det er fedt, at lære om de forskellige indstillinger, lys, opstillinger, photoshoot mm.

Til februar starter jeg på potemkin film skole i 20 uger, og glæder mig til, at lære en masse og er spændt på og se hvad fremtiden kan byde. Som frisør sætter jeg hår på modeller til for eksempel foto-workshops, hvor jeg også hjælper med posering.

Billede er taget af Peter Riisberg Jensen.

Det at være både foran og bagved kameraet er en god metode til, at lære faget. Da jeg både kan hjælpe modeller og fotografer, samtidgt med jeg /vi får en super god og lærerigt oplevelse med hinanden, og sammen får skabt både flotte og kreative billeder.

Herunder kan i finde mere om og af Mathilde. Hun har nemlig givet mig lov til, at bruge linket til hendes flotte side på Facebook, her kan i se, og læse mere om hendes arbejde.

https://www.facebook.com/Ms.Skovsen