Fotovenner

I siderne under denne sides menu, kan i se et udvalg af billeder taget af nogle af mine mange fotovenner, blandt andet fra fra Facebookgruppen Fotonørklerne.

Vi er mange forskellige fotografer derude, og vi har lige så mange interesser. Nogle fotograferer modeller, og nogle fotograferer dyr, mens andre igen elsker at tage nattebilleder eller billeder af biler.

Det vigtigste ved et fællesskab omkring en hobby som fotografering, er sammenholdet og den viden man tilegner sig, når man i hyggeligt selskab med ligesindede deler viden og ideer.

Man kan lære utroligt meget ved at deltage i et fællesskab som en klub eller for eksempel en gruppe på Facebook. Det har jeg selv nydt rigtig godt af hen over årene.

Jeg vil gerne give lidt igen, og derfor har jeg valgt at invitere nogle af mine fotovenner til at vise deres billeder her på min side. Hvis i skulle være i tvivl om, hvad en fotonørkler er, så kommer der en forklaring her.

“En fotonørkler, er i sagens natur en person – amatørfotograf, der ikke alene elsker at tage fotos, men som også giver sig selv tid til, at nyde billederne og pusle med dem, lidt som at lægge et puslespil.

Når man rigtig kaster sig over at skrue, tweeke, nørkle og hele tiden lærer nyt for, at forbedre ens billeder, ja så er man fotonørkler.