Henrik Nyvang Kristensen

Mit navn er Henrik, og det er mig der er ”ansigtet” bag NyvangFoto.

Jeg er 45 år, bor i Gram i et naturskønt område i hjertet af Sønderjylland. Du kan nok regne ud jeg er en ægte sønderjyde, og som du nok også hurtigt kan høre det på min dialekt.

Rejsen som fotograf startede på hobbyplan i 2007, men jeg kunne mærke med tiden jeg ville noget mere med mit fotografi.

I 2020. Lige før coronaen brød ud startede jeg på en fotografuddannelse i Odense, Key Point Photography.

Det har rykket mig utrolig meget som fotograf. Samtidig har jeg igennem fotoverdenen fået et stort netværk af fotografer over hele landet, som jeg har en god sparring med.
Min rejse som fotograf har gjort at jeg i dag er blevet en meget passioneret og kreativ fotograf, der har gjort jeg har fået en stor erfaring især indenfor portrætfotografering af både voksne og børn. Jeg elsker at fange det særlige øjeblik der gør at billedet også i fremtiden vækker minder og skaber glæde.

Når du kommer som kunde til mit fotostudie er at der er en meget rolig og afslappet stemning. Jeg guider dig gerne, så du føler dig godt tilpas foran kameraet og kan være dig selv under hele fotosessionen. Det er på den måde vi sammen skaber de mest naturlige og nærværende billeder.
I efterbehandlingen af billederne er det vigtig jeg får alle detaljerne med, så jeg i sidste ende kan levere en høj billedkvalitet til dig som kunde

Jeg håber du har lyst til at følge med på min fotografiske iværksætter rejse, og jeg vil med glæde se frem til du kigger forbi hos mig i mit fotostudie.

Her finder du min side. “nyvangfoto.dk”