Workshop hos Foto John

En ganske smuk lørdag den 12.02.2020 deltog jeg og en god foto ven Anders Paulsen i en workshop hos John Vestergaard i Hundslund. Temaet var portrætter og lyssætning.

Det var en fantastisk spændende og lærerig dag. Her er hele banden der deltog på dagen. Rudi Buhl, Sureka Kulendran (make-up) Anders Paulsen, Mathilde Skovsen (Frisør) Sujitha Kailasapillai og undertegnede.

Fotoet herunder er taget af fotograf og Instruktør John Vestergaard.

Ahhh men altså sikken en skøn lille flok vi var. Altså… Jeg vil bare sige til hele holdet. 1000 tak for en super dejlig dag i selskab med jer fantastisk skønne mennesker.

 Jeg føler virkelig jeg har fået en masse ud af det. Men hold da op jeg var pænt brugt 🙃 Simpelthen fuld skrue på hele tiden. Hvor var det bare herligt som de hyggede om os.

Man føler sig rigtig godt tilpas fra første minut man træder ind ad døren til studiet. Som begynder går man ikke længe med den der tanke… kan jeg mon være med her.

Jeg var i sær meget fascineret over den ro og stemning der var på “make-up-teamet” og det var vildt spændende at følge pigernes “klargøring” på nært hold. Man får lidt mere ide om hvor meget der egentlig ligger af arbejde. John formår at skabe en og atmosfære hvor alle kan føle sig velkommen og på lige fod med alle andre.

Her kan i finde linket til Johns hjemmeside.

https://fotojohn.dk/