Nissesjov & Snabelsko

Søndag den fjerde december havde jeg fornøjelsen af endnu engang, at deltage i en skøn workshop hos John Vestergaard i Hundslund. Denne gang var vi to modeller og tre fotografer. Jan fra Kruså, Anders fra Skærbæk og jeg selv fra Brøns. Med som ofre for os fotografer, var de to søde modeller Arra & Chantal.

Holdet den 4. december. Taget af John med mit kamera.

Temaet for denne workshop var egentlig JUL… meeen jeg tror nu det endte med lige dele nisse-sjov, juleskæg og bare hyggelig sjov og ballade…. kort sagt det var smadderskønt at deltage igen.

Jeg kan bare ikke sige det nok gange. Det er simpelthen bare spændende og hyggeligt at deltage i de her workshops hos John. Det er altid forskellige temaer, og både modeller og fotografer varierer fra gang til gang. John & pigerne formår altid sammen med os deltagere, at få skabt en skøn og hyggelig atmosfære, hvor der er rum til alle… især begyndere.

Her får Arra & min nisse Filli Gran sig en hold snak

Når man som amatør fotograf deltager i en workshop, så aftaler man ved hjælp af en modelkontrakt hvordan og hvor de billeder man nu tager må bruges. Når billeder er færdig redigeret, så er det god stil, at man sender man billeder til modellerne, der så kan sige god for, at det er i orden, at man bruger dem. Hvis i vil vide mere om workshops i portrætfoto for begyndere, så kan i besøge Johns hjemmeside via linket herunder.

fotojohn.dk