En dejlig dag i flashlampens skær

Lørdag den 4. marts tog jeg og en god fotoven afsted op til fællesstudiet i Hundslund for, at deltage i en spændende workshop hos John der stod klar sammen med de to super dygtige modeller Camilla Sund Sørensen og Arra Pedersen.

Ganske som altid formåede John og pigerne at sætte en helt fantastisk dejlig ramme for en skøn dag med med både hyggeligt nørderi, og snak om alt fra udstyr over props og temaer. Jeg er især imponeret over pigernes gåpåmod og skal vi sige tålmodighed med os deltagere og Johns evne til at lære fra sig.

For mig handlede det denne gang i sær om det, at arbejde lidt med modellernes smukke lange hår, kontra spil i øjnene.. Jeg elsker helt nede på jorden portrætter med glimt i øjet og fuld skrue på udtrykkene.

Her får i, lige lidt indtryk fra en sjov og lærerig workshop, hvor der var højt til loftet og sindsyg god atmosfære. Foruden mig selv deltog Verner fra Ribe Fotoklub, og Kim fra Himmerland.

Her er Kim ved at fotografere Camilla, hvor der kun bliver brugt en enkelt lampe med grid monteret, alt imens John vist fjoller lidt.

Kim, John og Camilla

Her er Verner ved at fotografere søde Arra, der sidder på en hvid trækasse der er specielt beregnet til formålet. Her bruges der to lamper en fra siden og en hoved lampe, der ikke er med på billedet her.

Her under er det søreme mig selv der er i gang med at fotografere søde og super tålmodige Camilla i pels og lingeri. Jeg syntes det gik mig godt… også selv om man ind imellem kommer til at fjolle lidt rundt, men det skal der være plads til. Tak til Kim for at sende lidt snapshots af den gamle humpelback her.

Mig selv ved at fotografere Camilla

Her under et eksempel på hvad jeg fik ud af mit arbejde med Camilla. Billedet er taget med et Canon R10, med en 28-80 USM monteret. Jeg brugte indstillingerne 1/200, iso 100 på blænde f/7.1 og flashkompensation på 2/3

Model Camilla Sund Sørensen

Her får i lige et sidste eksempel fra en fantastisk spændende workshop. Her er det super dygtige Arra Pedersen, med sit smukke sorte hår der stod for skud. Opgaven var ansigts billeder, med kun en lampe, og da jeg jo elsker low-key, ja så fik jeg det her ud af det. jeg brugte indstillingerne 1/200 sekund, iso 100, blænde f/8.0 flash kompensation 2/3

Model Arra Pedersen

One Reply to “En dejlig dag i flashlampens skær”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *