Portræt hygge i stuen

På en lidt kedelige gråvejrsdag fik jeg besøg af min yngste datter og hendes kæreste. Det var minsandten lykkedes mig, at lokke de unge mennesker til Brøns med løftet om lækker Pizza fra byens Pizaria.

Jeg havde brug for, at finde et par offerdyr så jeg kunne teste både baggrund, opstilling og indstillinger inden jeg skulle fotografere et par andre dejlige unge mennesker.

Baggrund og opstilling af lamper

Jeg havde kort tid forinden investeret i en ny dobbeltsidet foldbar baggrund fra Bresser, rustbrun på den ene side og grå på den anden. Den er supernem at sætte op, og jeg er allerede blevet rigtig glad for den.

Mig selv på den grå baggrund

Det var helt sjovt, at hygge med Cille og Rolf… i øvrigt fik jeg også besøg af en rigtig god ven der også gerne ville afprøve lamper og indstillinger. Det endte med en masse herlige billeder, og pludselig var en regnvejrsdag ændret til en rigtig hygge dag.

Tak til Verner, min dejlige datter Cille og min søde svigersøn Rolf for, at være stakkels uskyldige offerdyr for min… til tider måske lidt tossede hobby.

Cille og Rolf hjemme i stuen

One Reply to “Portræt hygge i stuen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *